14 prednosti komercijalne uporabe

Visoki nivo higijene

Za svaki posao u kojem postoji kontakt sa javnošću, bilo to turistički ili komercijalni, visoki nivo higijene predstavlja važan faktor uspjeha Osim toga svaki manager je svjestan troškova ako je nizak nivo higijene u prostorijama njegove tvrtke. Ne samo da se alergični ljudi moraju suočavati sa tim problemom, nego i zdravim ljudima pada radni učinak zbog smetnji koje npr. uzrokuju aromatične mikro čestice prašine koje u zrak radnog prostora ispušta standardni usisavač.

Modularna konfiguracija za više istovremenih korisnika

DISAN sustav se može konfigurirati sa različitim modelima, do nivoa Vaših potreba, tako da maksimalna snaga jednog sustava može opsluživati do 6 korisnika koji čiste istovremeno.

Jednostavan za upotrebu na svakoj površini, brzi rad, smanjenje troškova čišćenja

Čišćenje postaje lakše, jer je dovoljno uzeti fleksibilnu cijev i pribor kako bi imali sve što je potrebno za rad. Moguće je čistiti sve vrste površina, od tapisona do pločica, i unutarnje i vanjeske. Povećana je sigurnost od ozljeda, ne dolazi se u kontakt sa el. energijom niti sa bukom usisavača. Konstantna učinkovitost garantirana je konstantno optimalnim protokom zraka, za brže cikluse čišćenja.

Spreman za upotrebu u svako doba

Kako sustav ne proizvodi nikavu iritirajuću buku, ne smeta nikome u krugu prostora koji se čisti, tako da se može koristiti i tijekom radnih sati ureda i satima odmora u hotelima i sl.

Lako odstranjivanje prašine i minimalno održavanje

Odstranivanje prašine unutar separatora obavlja se periodično i jednostavna je i laka radnja jer se prašina skuplja u plastične vreće slične onima za standardni otpad. Potrebe za održavanjem su minimalne i praktički ne postoje.

Usisavanje tekućina i pepela pomoću posebnih dodataka

Moguće je sakupljanje tekućina pomoću odgovarajućeg prenosivog separatora. Dodatna mogućnost je fiksni separator koji se nalazi kod centralne jedinice, koji omogućava direktno usisavanje kroz fleksibilnu cijev (za bazene, saune i sl.).

Za pepeo, imamo u ponudi poseban mobilni separator vrlo praktičan za pečnice ili kamine.

Za sve vrste poslovnih prostora

Sustav centralnog usisavača upotrebljiv je u vanjskim prostorima (balkoni, terase, stepenice) ili poluotvorenim prostorima (skladišta, garaže, servisi, i sl.). To znači da garantiramo riješenje za sve zahtjeve usisavanja.

Disanovo dugotrajno iskustvo u sustavima centralnih usisavača

Više od 700 sustva u upotrebi u isto toliko objekata u svijetu, od najpoznatijeg hotela u Alpama, do prestižnih koercijalnih zgrada u Moskvi, Singapuru i Seulu.

Disan je specijaliziran kako za standardne kućne sustave tako i za specijalno projektirane sustave za komercijalno/industrijsku primjenu, sa ogromnim iskustvom u riješavanju problema odstranivanja prašine.

 

Privatnost

UPOTREBA KOLAČIĆA

Upotreba kolačića (cookies) - Zaštita privatnosti Korisnika

Izjava o privatnosti

FAQ - Često postavljana pitanja

(c) 2017 ŠEPIĆ COMMERCE 2017 - Powered by VIRO ITS

Info

Rastočka 14
10020 Novi Zagreb 
Hrvatska

Telefon: +385 1 6141 062

Email: info@centralni-usisavac.com
Website:www.centralni-usisavac.com

top100c1