6 maksimalna cistoca i higijena

 

Maksimalna čistoća i higijena

Vjerojatno ne postoji gora redistribucija prašine od one koju stvaraju stari usisavači.

 

To se događa zbog silnih alergenika, bakterija, mikroba, spora mikroorganizama i ostalih sitnih, štetnih organizama koji obitavaju u česticama mikro-prašine. Navedene substance su toliko male da uredno prolaze kroz obične filtere i vraćaju se nazad u našu okolinu kroz ispušne otvore konvencionalnih usisavača.

S druge strane, substance koje ostanu "zatočene" unutar papirnate filtar vrećice stvaraju pravu kemijski tempiranu bombu i bivaju nanovo izmješane svakim slijedećim paljenjem usisavača.

Usto, napredniji usisavači koji za filter koriste vodu, nisu dovoljno higijenski efikasni jer uvelike pripomažu stvaranju bakterijalnih kolonija svojim sastavom - toplinom (od motora), prašinom (sa poda), vodom i vlagom (iz filtera).

Isto tako, usisavači protiv alergenata nisu dovoljno efikasni u svojoj namjeni jer su troškovi njihova održavanja veoma visoki. (Ökotest, November 2000)

DISAN sustav centralnog usisavača u potpunosti uklanja svaki trag pašine jer njezine mikroćestice, koje kod običnih usisavača djelomično prolaze kroz filter, bivaju izbačene i udaljene od ljudskih pluća.

Ovakav način čišćenja nije rezerviran samo za osobe koje pate od alergija, već za svakoga tko želi prakticirati zdraviji način života.

Jednostavnost i sigurnost korištenja

 

7 jednostavnost i sigurnost koristenja

...tražeći usisavač u krcatom podrumu, uzimajući crijevo u jednu ruku a usisavač u drugu, noseći sve skupa u drugu prostoriju, prikapčajući prljavu četku, tražeći utičnicu, vući sve skupa za sobom po podu, pazeći da ne prevrne ili udari u dio namještaja ili da ne zapne žicom, sve skupa stvarajući užasan zvuk... i grozan smrad...

Nažalost, ovaj opis gore je veoma poznat svakome tko se često susreće sa čišćenjem kuće, stana, ureda...

Koristeći Disan centralni sustav usisavača, ne samo da štedite na energiji, nego i na dragocjenom vremenu koje možete provesti sa obitelji. Usto, čitav sustav je tih!

Sa Disan centralnim usisavačem možete štedjeti do 50% vremena potrebnog za čišćenje i to vrijeme upotrijebiti za neke ugodnije aktivnosti od čišćenja.

Trajnost

 

8 trajnost

DISAN sustave centralnog usisavača odlikuje vrhunska kvaliteta i praktički im nije potrebno nikakvo posebno održavanje. Motori su hlađeni pomoću premosnih kanala. To znači da zrak koji ulazi u sistem hlađenja, nije zrak od usisavanja, nego u potpunosti čist i na taj način se produžuje životni vijek motora.

Ali njihova stvarna superiornost prema klasičnim usisavačima nalazi se u činjenici da prilikom konstrukcije nisu limitirani dimenzijama i težinom, tako da su motori, kao i ostale komponente projektirani na način da postignu najveću moguću učinkovitost. Rezultat toga je postizanje puno većih performansi uz konstantno održavanje snage usisavanja na visokom nivou.

Privatnost

UPOTREBA KOLAČIĆA

Upotreba kolačića (cookies) - Zaštita privatnosti Korisnika

Izjava o privatnosti

FAQ - Često postavljana pitanja

(c) 2017 ŠEPIĆ COMMERCE 2017 - Powered by VIRO ITS

Info

Rastočka 14
10020 Novi Zagreb 
Hrvatska

Telefon: +385 1 6141 062

Email: info@centralni-usisavac.com
Website:www.centralni-usisavac.com

top100c1